MEER INFO NODIG?
Maak een afspraak voor een gratis
& vrijblijvende offerte!

Klik hier voor meer foto's

 

Beste klanten,

 

Door een virus is ons klantenbestand voor het plaatsen van anti-mos verdwenen. Gelieve hiervoor terug met ons contact op te nemen.

 

Alvast bedankt.


 

Algomos: ontmossen van daken en opritten, gevelreiniging en renovatiewerken

Meer dan 25jaar ervaring in ontmossen en reinigen

Laat uw ontmossingswerken zoals het ontmossen van daken en opritten uitvoeren door Algomos uit Leopoldsburg (Limburg). Bij ons bent u zeker van de laagste prijs voor de hoogste kwaliteit. Met meer dan 25 jaar ervaring kunt u rekenen op een uitstekende service. Onze twee zaakvoerders gaan dagelijks mee het dak op. U kiest Algomos wanneer het écht goed moet zijn. Vraag hier vandaag nog gratis en vrijblijvend een offerte aan en betaal geen cent te veel.

 

     

     


 

WAAROM UW DAK ONTMOSSEN?

 

Mossen en algen zijn dikwijls de oorzaak van een algemene snelle slijtage van het dak. Deze begroeiing kunnen op het dak de oorzaak vormen van waterinfiltratie. Mossen en algen maken zich vast aan uw dakpannen, leien, golfplaten, opritten, enz… wat het poreus zal maken. Ze dringen door tot in de dakbedekking. De kans bestaat dat er vocht door de dakbedekking sijpelt en als gevolg bij lage temperaturen kan barsten. U kunt zich waarschijnlijk de vraag stellen: Waarom zou ik mijn dak niet laten reinigen of ontmossen, want alles vraagt immers onderhoud! Een mooi dak draagt bij aan de meerwaarde van uw woning en doet de levensduur van uw woning gevoelig stijgen.

 

Contacteer ons

 

Laat het ontmossen van uw daken over aan Algomos en geniet van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Uw dak of oprit laten ontmossen door een professionele firma? U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen: wij helpen u zo snel mogelijk verder.